Home

Welkom

Welkom op de website van Verlegh advocatuur & mediation. Een informeel en laagdrempelig kantoor gespecialiseerd in het personen- en familierecht, waaronder mediation dat gerund wordt door Miranda Verlegh. Miranda heeft bijna twintig jaar ervaring als familierechtadvocaat. Het kantoor is volledig gespecialiseerd in en houdt zich uitsluitend bezig met het personen- en familierecht.

In Nederland gaan jaarlijks zo’n 100.000 huishoudens uit elkaar. Gemiddeld zijn daar 50.000 tot 60.000 kinderen bij betrokken. Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis die een emotionele en onzekere situatie voor de betrokkenen met zich meebrengt. Het is dan van belang dat u dan de juiste informatie ontvangt waardoor u weloverwogen keuzes kunt maken. Verlegh advocatuur & mediation helpt u daarbij graag.

Het is belangrijk dat u iemand vindt die écht verstand van zaken heeft én waarbij u zich goed voelt. Verlegh advocatuur & mediation biedt u de mogelijkheid om via een kosteloos intakegesprek een duidelijk beeld te krijgen over de manier waarop Miranda Verlegh u zou kunnen helpen en of haar aanpak aansluit bij uw wensen en behoeften.

In het personen- en familierecht dient het te gaan om het in redelijkheid bereiken van praktische en werkbare afspraken met perspectief. Dat is daadwerkelijk in het belang van scheidende partijen en hun kinderen.

Verlegh advocatuur & mediation kenmerkt zich door deskundigheid, vertrouwen, betrokkenheid en volledige inzet. Er wordt gestreefd naar een persoonlijke aanpak en een hechte open verstandhouding met de cliënt.

Copyright - disclaimer 2016